VAN / ERCİŞ - Lütfü Güvenir Ortaokulu

Lütfü Güvenir Ortaokulu

Beyazıt Mahallesi Büyük Kanal Boyu Caddesi No34 65400 Erciş / Van
Vizyon
Türk Milli Eğitimi’nin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
2014 TEOG sonuçları itibariyle son sınıf öğrencilerimizden 3 tanesi Sağlık Meslek Liselerine, 3 tanesi Sosyal Bilimler Liselerine olmak üzere tüm öğrencilerimiz değişik Anadolu Liselerine yerleşme başarısı göstermişlerdir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1800
Öğretim Şekli :Okul binasında ortaokul kısmı sabah bölümünde eğitim öğretim çalışmalarını yürütmektedir.
07:00 ile 12:40 saatleri arasında ders yapılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ve ticari taksilerile rahatlıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçemizin Beyazıt Mahallesi´nde yer alan 4+4 derslikten oluşan bir okuldur.
Okulumuz il merkezine 100 km, ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.