VAN / ERCİŞ - Lütfü Güvenir Ortaokulu

DİLİMİZİ ZENGİNLEŞTİRELİM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLER

SEVİYE TESPİT SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ara

KİTAP VAN PROJESİ OKUMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ BURAK YARDIMCI TÜM SORULARI CEVAPLAMIŞ OLUP KURA İLE İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR. KENDİSİNİ TEBRİK EDERİZ.

İlköğretim Haftası kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

Haz

Okulumuzda gerçekleşen Karne Töreninde; Kaymakamımız Sn. Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yakup ALHAN ve İlçe Protokolü çocukların heyecanlarına ortak oldular.

Ock

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim öğretim yılı birinci dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyacanını yaşadı. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Etüt Van Projesi kapsamında okulumuzda deneme sınavı yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı Gerçekleştirildi.

OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR...

Kas

Okulumuz öğrencileri ve personelleri ile 7 Kasım günü saat 10:00'da  deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı düzenlendi.

Ekm

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN  ´´29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI´´ KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇEMİZDE 3.OLAN ÖĞRENCİMİZ HELİN KAYA ÖDÜLÜNÜ ALDI.